Meri

24. ledna 2010 v 20:38 |  Biografie

Meri Tadic

(housle, zpěv)

Rok narození: 1982
Nástroje: housle (Harry Caraballo / Winterthur 2000), v krku

Účast v jiných skupinách:
- Irij
- Divina Commedia (v živé představení)
- Brána Keterna (bývalý člen)

Diskografie:
- Eluveitie: Ven (2003)
- Brána Keterna: Jod (2005)
- Pocta Falkenbach (2006)
- Eluveitie: Spirit (2006)
- Eluveitie: Slania (2008)
- Eluveitie: Vyvolání I - Arcane Dominion (2009)

10 oblíbeného alba:
- Haunted: všechny
- At The Gates: Porážka Soul
- Borknagar: Archaic předmětu
- Císař: IX Equilibrium
- Carcass: Heartwork / Swansong
- Natan: Nevel
- Let3: Jediná
- Laufer: Best
- Roberto Johnson: Delta Blues
- Manegarm: Dodsfard

Oblíbená kniha:
- Schlafes Bruder
- Die Verwandlung
- Unertragliche Leichtigkeit des Seins
- Die Nase

Oblíbený film: Schwarze Katze - Weisser Kater

Oblíbené jídlo: všechny chorvatské jídlo a všechno, co se připravuje v kuchyni mé matky

Oblíbené nápoje: Holunderblutensirup, belgické pivo, ovocné šťávy, vody

Záliby: dýchání, existovat, legrace něco dělat se svými příteli
Meri TadicMeri TadicMeri Tadic
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama