Leden 2010

nový song z alba everything remains

31. ledna 2010 v 11:35 Novinky
K poslechnutí z oficiálních stránek Myspace
Link ke stažení Kingdom Come Undone

Data koncertů od 7.2.-14.3. 2010

26. ledna 2010 v 16:48 Novinky
DatumMěstoStátOstatní skupiny
7.02.2010Guwahati / Alcheringa XtremeFestivalIndiadiverse
19.02.2010Z7 / PrattelnŠvýcarskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
20.02.2010Posthof / LinzRakouskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
21.02.2010Postbahnhof / BerlinNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
22.02.2010Voxhall / AarhusDánskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
23.02.2010Markthalle / HamburgNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
24.02.2010Garage / SaarbrückenNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
25.02.2010Hirsch / NürnbergNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
26.02.2010Backstage / MünchenNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
27.02.2010Gasometer / WienRakouskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
28.02.2010Majestic Music Club / BratislavaSlovenskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
1.03.2010Seifenfabrik / GrazRakouskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
2.03.2010Estragon / BolognaItáliePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
3.03.2010Hafen / InnsbruckRakouskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
4.03.2010Batschkapp / FrankfurtNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
5.03.2010Hellraiser / LeipzigNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona - TICKETS kaufen bei www.ticket69.de
6.03.2010LKA Longhorn / StuttgartNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
7.03.2010013 / TilburgHolandskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
8.03.2010O2 Islington Academy / LondonAngliePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
9.03.2010Antipode / RennesFranciePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
10.03.2010Elysee Montmarte / ParisFranciePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
11.03.2010Ninkasi Kao / LyonFranciePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
12.03.2010Ruhrcongress / BochumNěmeckoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
13.03.2010Melkweg / AmsterdamHolandskoPaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona
14.03.2010Hof Ter Loo / AntwerpenBelgiePaganfest - Co-Headlining with Finntroll / other Bands: Dornenreich / Varg / Arkona

Ivo

26. ledna 2010 v 16:35 Biografie

Ivo Henzi

Narozen: 1983

Výbava: Madison Božství Head, Schecter C-1 Blackjack

Ostatní Skupiny: Forest Of Fog

Diskografie:

- Forest Of Fog: Rabenflug Demo
- Forest Of Fog: Untergang
- Forest Of Fog: Nebelhymnen
- Forest Of Fog: Abgründe
- Eluveitie: Spirit (2006)
- Eluveitie: Slania (2008)
- Eluveitie: Evocation I - the arcane dominion (2009)


Top 5 Records:

- Dissection: The Somberlain
- At The Gates: Slaughter Of The Soul
- Emperor: Anthems to the Welkin at Dusk
- Dark Tranquillity: The Gallery

Oblíbená Kniha: Temná věž 1.7 od Stephena Kinga
Ivo HenziIvo HenziIvo Henzi

Sime

26. ledna 2010 v 16:32 Biografie

Siméon Koch


Narozen:
1982

Výbava:
- ICT700 Ibanez Iceman
- Gibson Les Paul baryton
- Brunetti XL Head
- Akustické kytary Cort
- Tacoma Acoustic Guitar
- Petersen Tuner
- Samson bezdrátový systém
- Boss Hluk Supressor

Ostatní Skupiny:
- Různé další projekty

Top záznamy:
- Antestor: The Return of the Black Death - Woven Hand: všechny
- 16 Horsepower: všechny
- Bloodgood: všechny
- ARK: Burn the Sun
- Jorn Lande: všechny
- Yngwie J. Malmsteen: různé
- Jeff Scott Soto: všechny
- Hughes / Turner: všechny
- Thin Lizzy: různé
- Gary Moore: všechny
- David Lee Roth: všechny

Nejoblíbenější spisovatelé:
- Claude Cueni
- Stephen Lawhead
- Frank E. Peretti

Oblíbené filmy:
- Gladiator
- Statečné srdce
- The Mechanik
- Die Hard 4.0
- Kelly's Heroes
- The Sound of War

Oblíbené jídlo:
- Všechnoco uvaří moje žena;-)
- Zmrzlina ;-)

Oblíbené nápoje:
- Pivo
- Vodka
- Čaj
- Horká čokoláda
- Voda

Koníčky:
- Songwriting & Recording
- Kytara
- Div. ostatní nástroje
- Čtení

Simeon KochSimeon KochSimeon Koch

Merlin

26. ledna 2010 v 16:27 Biografie

Merlin Sutter




Datum narození: 21.09.1986

Výbava:

Bicí

Ostatní Skupiny:

- Morrigu

Diskografie:

- Eluveitie: Spirit (2006)
- Eluveitie: Slania (2008)
- Eluveitie: Evocation I: The Arcane Dominion (2009)
- Morrigu: The Niobium Sky (2009)
- Eluveitie: Everything Remains (As It Never Was) (2010)

Some Bands:

- Dream Theater
- Bon Jovi
- Guns n'Roses
- Queen
- Mötley Crüe
- Lynyrd Skynyrd
- Odpovědět
- Blake
- Rihanna
- Robbie Williams
... A tak podobně a ještě mnohem více.

Někteří autoři:

- Michel Houellebecq
- Tolstoi
- Nick Hornby
- Carlos Ruiz Zafon
- Slash
- Mötley Crüe

Některé filmy:

- Requiem For A Dream
- The Fountain
- Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
- Inglorious Basterds - Into The Wild
- Atonement
... A tak podobně a asi tisíce dalších.
Merlin SutterMerlin SutterMerlin Sutter




Kay

26. ledna 2010 v 16:23 Biografie

Kay Brem


Kay Brem
narozen: 8.ledna 1982


Vybavení:

Marleaux Bass, Cort Acoustic Bass, Marleaux & Rotosound Strings, Dunlop Pleks, zesilovač Ashdown


Oblíbená hudbební alba:

- Entombed: left hand path
- Johnny Cash
- Atheist
- Necrophagist: oncet of putrefaction
- Ulver: bergtatt

nejoblíbenější spisovatelé:

- Baudelaire
- Schiller
- Hesse


Oblíbená kniha:

- Les Fleurs du mal
- Schlafes Bruder




oblíbené filmy:

- The Pick Of Destiny
- Statečné srdce




oblíbené jídlo:

- Pizza
- Vegetariánská kuchyně




oblíbené nápoje:

- Cola, Vodka, Káva, Mléko




koníčky:

- Hudba
- šplh
- Snowbording
- Tetování

endorsment:

- Baskytara
- Akustická kytara
- Rotosound Strings
- Zesilovače Ashdown
Kay BremKay BremKay Brem

Anna

24. ledna 2010 v 20:42 Biografie

Anna Murphy

Narozen: 10.08.1989

Výbava: niněra (vyrobené na zakázku-Novello Classico von Helmut Gotschy), Stimmbänder

Ostatní Skupiny: Lioness

Diskografie:
- Eluveitie: Slania (2008)
- Eluveitie: Evocation I - Arcane Dominion (2009)
- Eluveitie: Everything Remains (As It Never Was) (2010)
- Irij: Irij (2009) / Mix & Master

Top Five Alba:
- Kent
- Mánes: Vilosophe
- Desaster: Hellfire Nadvláda
- Carcass: Heartwork
- Ulver: Perdition City

Oblíbená Autor: Ian McEwan, Fjodor Dostojewski, Robert Schneider, James Joyce, Franz Kafka, Michael Moorcock

Oblíbené filmy: Mulholland Drive, Burn After Reading, Little Children, Rambo II, X-Men Trilogie, Marx Brothers Filme, Star Trek filmy

Anna MurphyAnna MurphyAnna Murphy

Meri

24. ledna 2010 v 20:38 Biografie

Meri Tadic

(housle, zpěv)

Rok narození: 1982
Nástroje: housle (Harry Caraballo / Winterthur 2000), v krku

Účast v jiných skupinách:
- Irij
- Divina Commedia (v živé představení)
- Brána Keterna (bývalý člen)

Diskografie:
- Eluveitie: Ven (2003)
- Brána Keterna: Jod (2005)
- Pocta Falkenbach (2006)
- Eluveitie: Spirit (2006)
- Eluveitie: Slania (2008)
- Eluveitie: Vyvolání I - Arcane Dominion (2009)

10 oblíbeného alba:
- Haunted: všechny
- At The Gates: Porážka Soul
- Borknagar: Archaic předmětu
- Císař: IX Equilibrium
- Carcass: Heartwork / Swansong
- Natan: Nevel
- Let3: Jediná
- Laufer: Best
- Roberto Johnson: Delta Blues
- Manegarm: Dodsfard

Oblíbená kniha:
- Schlafes Bruder
- Die Verwandlung
- Unertragliche Leichtigkeit des Seins
- Die Nase

Oblíbený film: Schwarze Katze - Weisser Kater

Oblíbené jídlo: všechny chorvatské jídlo a všechno, co se připravuje v kuchyni mé matky

Oblíbené nápoje: Holunderblutensirup, belgické pivo, ovocné šťávy, vody

Záliby: dýchání, existovat, legrace něco dělat se svými příteli
Meri TadicMeri TadicMeri Tadic

Pade

24. ledna 2010 v 20:33 Biografie

Patrick "pade" Kistler

(píšťalka, Gaito a další dudy)

Datum narození: 1985
Nástroje: cín-a low-whistle (Burke, Mac Nic), dudy (Scottish naladěné Bb, středověké dudy naladěné Am, Gaito Halych naladit v C, Kaba Gaida naladěné D),

Účast v jiných skupinách:
- Brána Keterna

Diskografie:

- Eluveitie: Evocation I - The Arcane Dominion (2009)
- Brana Keterna: Jod (2005)

Oblíbená alba:
- Asian Dub Foundation: Všechny
- L'ham de foc: Cor de porc
- System of a Down: Všechny
- Rage Against The Machine: všechny
- Sizzla: Royal Son of Etiopie
- Schildknecht / Dahinden / Schiltknecht: BANN
- Primordial: všechny

Oblíbená kniha:
- Tim Krohn: Die Quatemberkinder / Vrenelisgärtli
- Umberto Eco: Das Foucault'sche Pendel
- Bernard Cornwell: zimní král
- Zafón Carlos Ruiz: Schatten des Windes
- Sagen und Legenden des Glarnerlandes

Oblíbená noviny: Woz, Le Monde diplomatique

Záliby: horolezectví, skimountaineering (lyžařský sestup z hor, v zimě), aby se požáry

Jsem hrdý na: Staršího syna Ra Myrddina a nejmladšího syna Medrua Taranis

Sponzoři: Moje rodina:)

Pade KistlerPade KistlerPade Kistler

Chrigel

24. ledna 2010 v 20:26 Biografie

Christian "Chrigel" Glanzmann

(zpěv, Mandola, akustická kytara, tin whistle, irské dudy, Gaito, bodhrán)

Rok narození: 1975
Nástroje: Throat / Shure SM58, Mandola (Decombe), cín a low-whistle (Clarkes), irské dudy, Gaito, akustická kytara, bodhrán

Účast v jiných skupinách:
- Brána Keterna
- Mor Cylch (bývalý člen)
- Dornwald (bývalý člen)

Diskografie:
- Eluveitie: Evocation I - The Arcane Dominion
- Eluveitie: Slania
- Eluveitie: Spirit
- Eluveitie: Ven
- Brana Keterna: Jod
- A Tribute To Falkenbach
- Mor Cylch: Craic
- Folkearth I (host)
- Musik im Dornwald (host)
- Roy: Anthems (приглашенный музыкант
)

Oblíbená alba:
- Dark Tranquility: všechny
- Thyrfing: Vahnsinnesvisor
- Srpen: všechny
- Bothy Band: Všechny
- At The Gates: Porážka Soul
- In Flames: Come Clarity
- Entombed: Clandestine
- Merlons: Sinnlicht
- Forest Of Fog: všechny
- Windir: všechny
- Císař: Anthems na Welkin za soumraku
- Belenos: všechny
- Šílenější Mortem: Deadlands
- 30 Seconds To Mars: A beautiful lie

Oblíbená kniha:
- Claude Cueni: Caesars Druid
- Stephen Lawhead: Píseň o albion
- Eilthireach: 'Chuibhle Mhor
- Martha Sily-Fuchs: Die Wiederkehr der Kelten
- Řadu knih o keltských historického výzkumu

Oblíbené filmy:
- Amélie z Montmartru / Amelie de Montmartre
- Les Miserables / Les Miserables
- Statečné srdce / Braveheart
- Vše Lukas Moodysson

Oblíbené jídlo: tselnoezernovoy tmavý chléb, sýr (Gruyère, Appenzeller, Feta, Formaziegi a 1000 odrůd Brie), saláty, houby (smrži, hřibů a když jsem si tam dostat: Lanýže) a všechny z naší zahrady

Oblíbené pití: černé pivo, voda, mléko, červené víno
Chrigel GlanzmannChrigel GlanzmannChristian Glanzmann

guestbook

23. ledna 2010 v 17:54 guestbook

Návštěvní kniha

Jméno
Heslo (?)
E-mail
Home
Vzkaz
[ ? ]


Kontrola proti spamu, sečtěte 0 + 2 =

Inis mona poslech

23. ledna 2010 v 17:33

Eluveitie-Slania-Inis mona

new

22. ledna 2010 v 19:43 Novinky


Druid

22. ledna 2010 v 19:20 Vên (2003)

Mysteries of life, mysteries of death
Mysteries of mountain and forest, mysteries of nature
Mysteries of the sky, mysteries of the earth
Mysteries of dreams, mysteries of love

Mysteries of the soul, mysteries of mankind
Mysteries of thoughts, mysteries of words
Mysteries of pains, mysteries of healings
Mysteries of answers, mysteries of mysteries

No objectivity lies there to be preached, but yet no relativity
No doctrine shall be found on my lips, for its thruth I seek to give

Drus, Animongaro
Lover of God
I give the love, that I am given
With the truth against the world

Through the mysteries of life, I wander on my path
And seek to give some wisdom, that I am given
This little flame of mine. I will always let it shine
For all who wander, to the glory of the mystery


Lament

22. ledna 2010 v 19:20 Vên (2003)

I wonder what we've become...
A land so full of ritches bought with blood!
A land so free, yet chasing for wind...
As we look up to false giant emperors
We've lost our pride of old, the innocence is gone!

Clan of Elveti
Weep for your land
....and your children!

What if we'd still be proud and simple minded?
What if there would not be so much blood on our invisible hands?
What if there would not be billions to feed the lusts of war?
What if not all these subtile hidden injustices?

What if there would not be a state church
Built on hypocrisy, instead on faith?
What if we'd still be a simple clan of nature
With all its frailties but with some knowledge of righteousness?


Uis Elveti (k)

22. ledna 2010 v 19:19 Vên (2003)

Ûro si tovo keitone, o brgant tovo bârgo
Toge si se met snibi, stâj si borso anda
Cuonos bê tû sê - immi spakto...
Cuonos bê tû sê - vo tovo vidâ

Venô ap tovo albeis, venô ap de bejos
Venô ap oljo trâno, cu tov' oljo aunio
Cuonos bê tû sê - immi spakto...
Cuonos bê tû sê - vo tovo vidâ

Vegro, abonâ, o aqâ, magos melb o nanto
Reipatro o tovo bivûed panavo
Cuonos bê tû sê - immi spakto...
Cuonos bê tû sê - vo tovo vidâ

Karaô tû teko têrsos
Kanô ois uis an dêvo
So bâdo het er ti sê
Imon koimo elvetie


D'Vêritû Agâge D'Bitu

22. ledna 2010 v 19:17 Vên (2003)

Dro, o Dêvo, tovo anexto,
Cue ír anexto, nertos,
Cue ír nertos, Skyans,
Cue ír Skyans, Gothvos,
Cue ís Gothvos, Gothvos ar vêriânjâ,
Cue is Gothvos ar vêriânjâ, y Garo
Cue ir Garo, grâto oljo Bewnans,
Cue in grâto oljo Bewnans, Garo Dêvo:
Dêvo cue olloDade


The Endless Knot

22. ledna 2010 v 19:17 Spirit (2006)

As the shore is not sea nor land,
like the time between the times
where the dawning is not day nor night
you are between the worlds....

Endless circle, bearing my footprints
With fast-sure-hand you guide my steps

Ans so I trod on your endless paths
And travel on throughout eternity
In these labyrinths of life
Not to know what the next step will bring

And so I trust in your endless paths
And travel on throughout eternity
In these labyrinths of life,
Not to know what the next step will bring

You keep the worlds aligned
You bond b'tween soul and flesh
You draw to the heart of hearts
With wisdom beyond fate

Endless knot, bearing my footprints
With fast-sure-hand you guide my steps


The Dance Of Victory

22. ledna 2010 v 19:16 Spirit (2006)

The most heinous con
refuge of evil
cloven tongues that speak of truth
With false, specious words
they sold what can't be bought
Acherontic saints of holy sales.

Damn bloody lies
Burn me alive

Silence! Those mouths are stuffed by truth
Hark! At the ruins of the vile I will dance
... in victory!

They don't heed the eternal
I can see the fruits
of a spirit putrescent

The ogre burning heretics
the cleansing stake
I'm not daunted by distress
for all lie in inanity.
but some stretched out their hands
and touched the awen.


Siraxta

22. ledna 2010 v 19:14 Spirit (2006)

Immi daga uimpi geneta
Iana beddos et` iouintutos
Blatus ceti, cantla carami
menuan ambi caron soueti
Mimi, sedumi in disounile
Iana oinicilas in cridile
Ate-, iege, -rigasisi?
To- moi dera -bibrasisis?

Nu noxs todiqueuode
nu papos samos d'elleloge
tauila inter tegisa,
dirobata tenisa
mimi, sedumi in disounile
Iana oinicilas in cridile
menuan ambi caron soueti
samito-ne urit- me -piseti?

Nu etnoi penna roceltont,
uo atanobi ro- sa -celtont
cauannos ardu gariti.
critus ougros me gabiti
auelos in dolias sueteti
no moi suetlon de tu bereti
ate-, iege, -rigasisi?
to- moi dera -bibrasisis?

Papon in samile, papon in tauile
All is quiet, all is silent
Auelos sueteti uor magisi
The wind is wailing on the field
Dera ougra loucint in nemisi
Unnamed stars blister cold on the canopy

Dallos immi dacroun